Meny V6

Måndag:

Sydfransk Rödvinsgryta med fläsk, svamp, smålök och honungsglaserad potatis
Pankostekt fiskfilé med dansk remoulad och kokt potatis
Vegansk mexikansk bön och linsgryta

Tisdag:

Raggmunk med rimmat stekfläsk och rårörda lingon
Torskwallenbergare med potatispuré och rårörda lingon
Vegansk Raggmunk med stekt tofu

Onsdag:

Lammfärsbiff med ljummen grekisk potatissallad och tzatziki
Anjovis och kaprisbakad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
Soyafärsbiff med tzatziki

Torsdag:

Ärtsoppsbuffè med mejramkorv, husets senap, Pannkaka med sylt och grädde
Pasta med Köttfärssås
Fisk och skaldjursgratäng med kokt potatis
Vegansk ärtsoppa samt veganska pannkakor

Fredag

Stekt schnitzel med rostad potatis och bearnaisesås
Laxpudding med skirat smör och citron
Stekt panerad aubergin med sweet chilidipp