Meny V.46

Måndag:
Ångad Fiskfilé serveras med pilaffris och picklad rödlök.
Dansk Skomakarlåda med rödvinssås, bacon samt potatispuré.
Pasta Bolognese med parmesanost.
Vegansk Texas Oumph.
Dagens Soppa.

Tisdag:
Sydfransk Fiskgryta med tomat, saffran och örtaioli samt kokt potatis.
Stekt Raggmunk med sidfläsk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
Pasta Bolognese samt parmesanost.
Vegansk gryta med bönor, linser, kokosgrädde och curry.
Dagens Soppa,

Onsdag:

Fiskbiffar med smörad citronsås sam dillkokt potatis.
Vinbräserad kyckling innanlårfilé serveras med dragonsås samt råstekt potatis.
Pasta Bolognese med parmesanost.
Vegansk Stroganoff med ris.
Dagens Soppa.

Torsdag:

Ångad Fiskfilè med blåmusselveloutè med svartrot och kokt potatis.
Köttfärslimpa med salviasås, bacon, saltgurka med potatispuré.
Pasta Bolognese med parmesanost
Ärtsoppa med Pannkaka samt sylt och grädde.
Vegansk Svampgryta med rotfrukter och betor.
Dagens Soppa.

Fredag:
Laxpudding med brynt smör.
Fläskpiccata med tomatsås och pilaffris.
Pasta Bolognese med parmesanost
Vegansk Zuccinipiccata med tomatsås och pilaffris.
Dagens Soppa.