Meny V.45

Måndag:
Ångad Fiskfilé med ägg och dillsås samt kokt potatis.
Kalvfärsbiffar med svampsås och potatispuré.
Isterband med persiljestuvad potatis samt tärnade rödbetor.
Vegansk fylld paprika med Vegofärs samt tomatsås.
Dagens Soppa.

Tisdag:
Ugnsbakad regnbåge med hollandaisesås samt kokt potatis.
Raggmunk med stekt fläsk, brunabönor, löksås samt rårörda lingon.
Isterband med persiljestuvad potatis samt tärnade rödbetor.
Vegansk Ratatouillegryta med paprika, zucchini och bönor.
Dagens Soppa.

Onsdag:
Pankopanerad Fiskfilé med Sauce Verte samt kokt potatis.
Mustig Ungersk Gulashgryta med kummin, rotfrukter samt pilaffris och gräddfil.
Isterband med persiljestuvad potatis samt tärnade rödbetor.
Vegansk Indisk gryta med pumpa och grönsaker.
Dagens Soppa.

Torsdag:
Soppa med Pannkaka samt sylt och grädde.
Fiskgratäng med svampsås samt pilaffris.
Grekiska färsbiffar serveras med råstekt vitlökspotatis.
Mustig Ungersk Gulashgryta med kummin, rotfrukter samt pilaffris och gräddfil.
Veganska biffar med grönskakssky.
Dagens Soppa.

Fredag:
Ångad Fiskfilé med vitvinssås samt kokt potatis.
Schnitzel med bearnaisesås, ärtor, samt stekt potatis.
Mustig Ungersk Gulashgryta med kummin, rotfrukter samt pilaffris och gräddfil.
Vegansk Rotftruktsgryta med tomat och linser.
Dagens Soppa.