Meny V.44
Måndag:
Ångad Sejfilé med pepparrotssås samt kokt dillpotatis.
Gräddkokta Viltköttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka samt potatispuré.
Svensk Carbonara med Linguini.
Vegansk Gryta med sötpotatis, bönor och linser.
Dagens Soppa.
Tisdag:
Krämig Fisk och skaldjursgryta med dillglaserade rotfrukter samt kokt potatis.
Raggmunk med stekt fläsk, löksky, bruna bönor samt rårörda lingon.
Svensk Carbonara med Linguini.
Veganska Sojafärsbiffar med mandel, basilika, samt löksky och kokt potatis.
Dagens Soppa.
Onsdag:
Fiskbiffar med Skagenröra samt kokt potatis.
Coq au Vin med sidfläsk, champinjoner, smålök samt pilaffris.
Korv Stroganoff med pilaffris.
Vegansk Chili Sin Carne med ris
Dagens Soppa.
Torsdag:
Fiskpiccata med tomatsås och pilaffris.
Pannkaka med ärtsoppa, sylt och grädde
Pannbiff med öl brässerad lök samt ört potatispuré.
Korv Stroganoff med pilaffris.
Vegansk brynt Kålgryta med rostade grönsaker.
Dagens Soppa.
Fredag:
Ugnsbakad Fiskfilé med hummersås, räkor samt prästostgratinerad pommes duchesse.
Nattbakad örtmarinerad fläskkarré med rödvinssås samt råstekt purjolökspotatis.
Korv Stroganoff med pilaffris.
Vegetarisk Spansk omelett med oliver, paprika samt Aioli.
Dagens Soppa.