Meny v.4

Måndag

Panerad rödspätta med pickles i currymajjo samt dillstomp

**

Marinerad kyckling med terriyakisås och fräst pak-choi

 

Tisdag

Örtbakad kummelfilé med gräddkokt selleri & fänkål

**

Köttfärslimpa med kapris och saltgurka samt skysås

 

Onsdag

Pocherad torskfilé med stekta champinjoner och räksås

**

Tomat och lammgryta med rosmarin, vitlök och bönor

 

Torsdag

Asiatisk fiskgryta med gröna curryn en del limeblad & chili

**

Kabanoss med Bayerskt potatis stomp och senapssky

 

 Fredag

Örthalstrad lax i bit med vitvinssås och sparris

**

Viltmästarskav med svamp, bacon och rårörda lingon

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning