Meny V.37

Måndagshusman:
Viltköttbullar med lingon, pressgurka och potatispuré.
Stekt panerad kummelfilé, kokt potatis och dansk remouladsås.
Veckans Vegetariska: Stekt ris med grönsaker och tofu.
Dagens Soppa.

Tisdagsraggis:
Raggmunkar med rårörda lingon.
Stekt fläsk med bruna bönor alt. löksås.
Gratinerad sejfilé med kokt potatis.
Veckans Vegetariska: Stekt ris med grönsaker och tofu.
Dagens Soppa.

Onsdag, Lillördag:
Rostad kycklinglårfilé med bearnaisesås och potatisgratäng.
Fiskgryta med en arom av hummer, serverad med kokt potatis och aioli.
Veckans Vegetariska: Stekt ris med grönsaker och tofu.
Dagens Soppa.

Pannkakstorsdag:
Korvstroganoff med ris.
Pocherad fiskfilé serverad med vinbräserade rotfrukter och kokt potatis.
Ärtsoppsbuffè med husets senap.
Kräftans egna pannkakor med sylt och grädde.
Vegansk ärtsoppa och veganska pannkakor serveras med grädde tillgänglig för beställning.

Fredagsbuffè:
Kräftans tacobuffè med fajitas, tacofärs samt tillbehör.
Stekt Strömming med potatispurè samt lingon.
Veckans Vegetariska: Stekt ris med grönsaker och tofu.
Dagens Soppa.

Vi serverar färsk fisk dagligen och all vår mat är hemlagad från grunden. I vårt kök steks omkring 1000 pannkakor varje vecka.
Vi engagerar oss starkt i hållbarhet och att minska matsvinnet, så vi uppmanar våra gäster att inte slänga mat.
Ta hellre lite i taget och kom tillbaka för påfyllning.
Vi erbjuder nu också ett urval av lättare fikabröd till försäljning, samt glass.