Meny V 21
Måndag:
Vitlöksmarinerad kyckling med currysås, pumpakärnor samt ris.
Sej med timjan och citronsås, kapris samt rostad örtslungad färskpotatis.
Vegansk kikärtsgryta med röd curry och kokosmjölk.
Dagens Soppa.
Hemlagad Dessert.
Tisdag:
Raggmunk med rårörda lingon.
Stekt fläsk med bruna bönor, löksås samt kokt potatis.
Pocherad torsk med kapris, rödbetor, riven pepparot, gräslök samt potatispuré.
Rataouillegryta med pasta.
Dagens Soppa.
Onsdag:
Wallenbergare med brynt smör, ärtor, lingon samt kokt färskpotatis.
Grekisk torskfilè med tomat, oliver, paprika, fetaost samt ris.
Veganska rödbetsbiffar med rostad paprika samt matvete.
Dagens soppa.
Torsdag:
Kräftans ärtsoppsbuffè med kryddotek, husets senap.
Kräftans pannkakor med sylt, grädde och lönnsirap.
Lasagne.
Fiskgryta med aioli.
Vegansk ärtsoppa.
Veganska pannkakor på beställning.
Fredag:
Ört & Vitlöksstekt fläskfilé serveras med rostad potatis, dragonmajonnäs samt grönpepparsås.
Pankopanerad rödspätta med remouladsås.
Vegansk shawarma med toum samt tortillabröd.
Dagens Soppa.
,