Meny V. 2

Måndag:
Kycklinglår filé med gröncurry, kokosgrädde samt grönsaker
Pocherad Sej rygg med skånsk senapssås samt kokt potatis
Vegansk Currygryta med jasminris
Dagens Soppa

Tisdag:
Stekt Fläsk med löksås, bruna bönor, lingon samt kokt potatis
Kummelpiccata med rostad tomatsås samt saffransris
Vegansk Auberginpiccata med rostad tomatsås samt saffransris
Dagens Soppa

Onsdag:
Skånsk Kalops med rödbetor och kokt potatis
Pankostekt Fiskfilè med tartarsås
Vegansk Svampbiff med kall örtsås
Dagens Soppa

Torsdag:
Ärtsoppebuffè med Nattbakad fläsk, mejramkorv, husets senap, Pannkakor med sylt och Grädde
Pastagratäng med Köttfärssås, grädde och parmesan
Fiskgratäng med svamp, vitlök och grädde
Vegansk Ärtsoppa med Veganska Pannkakor

Fredag:
Nattbakad Fläskkarré med Choronsås och rostade rötter
Stekt Strömming med lingon, skirat smör samt potatispuré
Vegansk bakad broccoli med Ägg fri Choronsås samt rostade rötter
Dagens Soppa