meny v.10
Allergi-info
G= innehåller gluten L= innehåller lactos
Måndag
Panerad sejrygg med ugnsbakad selleri och sauce verde (G)
**
Kycklinggryta med koriandercreme och gult ris (L)
Tisdag
Ugnsgratinerad flundrafile med kaviar & dill (L)
**
Turkiska färsbiffar med spicey tomatsås (G)
Onsdag
Pangasiusfile med frästa grönsaker och rödcurrysås
**
Strimlad biff med champinjoner i grönpepparsås (L)
Torsdag
Fiskfärs järpar med krämig hummersås och citron (L)
**
Viltgryta med rotfrukter och svartvinbärs gele
Fredag
Laxfile med varma rödbetsklyftor och ostkräm (L)
**
Helstekt carre av gårdsgris med kanelsky och äppelchutney
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning