Lunchmeny V20

V 20

Måndag
Västerbottengratinerad sejfilé med ärt & dillpuré samt kokt potatis
Pepparstekt majskyckling med apelsinsås och potatisgratäng
Veckans husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel
Veg: Svamp & rotfruktsgryta
Tisdag
Lättrimmad långa  med hummersås, syltad lök, skaldjurshack och kokt potatis
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel
Veg: Brynt kålgryta med rostad vitlök, rosmarin och äpple

Onsdag
Ugnsbakad lax med hollandaisesås, stekt svartrot och pommes duchesse 
Porterstek med portersås, pressgurka, svartvinbärsgelé och potatispuré
Veckans husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel

Veg: Bön ratatouille

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Saffransdoftande fisk & skaldjursgryta med aioli
Biff Lindström med vitlökssmör, rödvinssås och råstekt potatis
  Veckans husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel
Veg: Morotsgryta med apelsin och ingefära

Fredag

Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré
Black Angus burger buffé med tillbehör och kryddrostad klyftpotatis
Veckans husman: Lammlasagne med chevré och honungsrostad mandel
Veg: Burgarbuffé