Lunchmeny V.9

Måndag

Hokifilé med frästa grönsaker och sojasås med ingefära

**

Bacon & purjolökskorv med vitlök och persiljestekt potatis

 

Tisdag

Pocherad torsk med basilikasås och grön sparris samt stomp

**

Mango & jalapeñokryddad fläskhare med ananas och skysås

 

Onsdag

Pankopanerad sej med chili och vitlöksmajjo samt kokt potatis

**

Stekt fläsk med löksås och lingonsylt samt kokt potatis

 

Torsdag

Ångkokt lubbfilé med senapsstuvad potatis och citronbit

**

Marinerade majskycklingbröst med tandoori & kokossås

 

Fredag

Ugnsbakad kolja med rostade rotsaker, fetaost och rödbetor

**

Jerked beef med ris & sour cream

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning