Lunchmeny V.9

 

Måndag

Pocherad kolja med krämig kaprissås och kokt potatis

**

Lasagne med het tomat och basilikasås

 

Tisdag

Panerad flundra med curryremoulad, citronbit och kokt potatis

**

Choritzo med skysås, rosmarinsrostad potatis & fetaostbulgur

 

Onsdag

Hokifilé med kokos och grön currysås samt basmatiris

**

Vitlöksmarinerad kycklinglårfilé med kryddsmörad skysås

 

Torsdag

Örtbakad sejfilé med syrlig citrussås och potatispuré

**
Skånsk kalops med tärnade rödbetor och kokt potatis

 

Fredag

Fiskargryta med tomat, vitlök, blåskal och färska örter

**

Helstekt fläskkarré med svampsås och stompad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning