Lunchmeny V.9

 

Måndag

Panerad torsk och flundra med kaprisremoulad & örtad plugg

**

Pasta med tomat & chorizo samt basilika och smulad fetaost

 

Tisdag

Uerfile med röd currysås & frästa äggnudlar med grönsaker

**

 Kyckling med örtsmörad skysås & persiljestekt potatis

 

Onsdag

Ugnstekt koljafile med krämig musselsås och potatispure

**

Nötfärsbiffar med jalapeños och kall vitlökscreme

 

Torsdag

Olivöverbakad sej med tomatsås och kokt ris

**

Gödkalvsgryta med svamp och skurna grönsaker

 

 Fredag

Rimmad lax med dillstuvad potatis 

**

Helstekt fläskytterfilé med ananas och choronsås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning