Lunchmeny V.8

Måndag

Kokt kolja med ägg och persiljesås smaksatt med citrus

**

Brässerad majskyckling med brattwurst, grillgrönt och skysås

 

Tisdag

Panerad Alaska Pollock med kall örtsås och kokt plugg

**

Pulled pork med majskolvar samt tomatsalsa och gräddfil

 

Onsdag

Sejfilé med franskt örttäcke samt tomatsås och basilikaolja

**

Kålpudding med rårörda lingon, kokt potatis och skysås

 

Torsdag

Torsk med frästa champinjoner, sticklök och vitlökssmör

**

Ärtsoppa med fläsk & senap

+

Pannkakor med sylt & grädde

 

Fredag

Fiskgryta med tomat och broccoli samt lime & chiliaioli

**

Rosastekt kalvrostbiff med sardell & kapriskräm

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning