Lunchmeny V.8

Måndag

Tempurabakad torsk med sötsur sås och basmatiris

**

Kyckling lårfilé med senapssky och timjansrostad plugg

 

Tisdag

Pocherad Birkelånga med vitvinssås och kokt tärnat ägg

**

Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis och lingon

 

Onsdag

Limebakad koljafilé med skaldjursås samt potatis & dillpuré

**

Hjortfärsbiffar med fetaostbakade rödbetskklyftor & stekplugg

 

Torsdag

Sejfisk med varm örtsås samt kapris & potatisstomp  

**

Biff Stroganoff med champinjoner, gräddfil och saltgurka

 

Fredag

Het fiskgryta med smak av het curry samt korianderaioli

**

Helstekt oxinnanlår med vitlöksbearnaise och rostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning