Lunchmeny V.8

 

Måndag

Panerad koljafilé med sötsur dippsås & ris

**

Helstekt fläskhare choritzo, tomat & rostad paprikaragu

 

Tisdag

Pocherad torsk med gräddstuvad grönkål & kokta potäter

**

Kycklingbröst med gräddsås, pressgurka & potatismos

 

Onsdag

Limemarinerad kapkummel med chiliaioli & kokt potatis

**

Biff Lindström med persiljesmör, skysås & stekt potatis

 

Torsdag

Fiskgryta med tomat, rotfrukter, örter & vittvin

 **

Brässerade kalkonbröst med salviasås & parmesanpuré

 

 Fredag

Laxbullar med krämig citrussås & dillpotatis

**

Boeuf Bourguignon med sidfläsk & potatispuré

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning