Lunchmeny V.7

Måndag
Sej med kapris och rödbetor samt kokt potatis
**
Fläskkarré med salviagräddsås och parmesanstompad plugg

Tisdag
Rimmad torsk med stekta svartrötter, bladspenat och vitvinssås
**
Gremolatakyckling med fylld pasta och lammkorv i tomatsås

Onsdag
Panerad Alaska pollock med sweetchilikräm och rostade potäter
**
Apelsin och honungsbakad sida av rapsgris med chilihet skysås

Torsdag
Hoki med garamasala, frästa grönsaker och basmatiris
**
Kalvgryta med dijonsenap, champinjoner och purjolök

Fredag
Fiskterrine med färska örter samt skaldjursås med saffran
**
Bbq-marinerad brisket med rostade rotsaker och sötpotatis

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning