Lunchmeny V.7

Måndag

Örtoljad kolja med fräst svamp, zuccini och rödlök

**

Brattwürst med skysås och senapsdoftande potatispuré

 

Tisdag

Pocherad lubb med stuvad purjolök och kokta potäter

**

Stekt fläsk med tunna raggmunkar och lingonsylt

 

Onsdag

Tomat & basilikabakad sejfilé med svarta oliver och tomatsås

**

Nötfärsbiffar med gräddsås, lingon och stompad potatis

 

Torsdag

Långafilé med vitlöksbakade rödbetor och fetaost

**

Kycklinggryta med grönsaker och kall chiliyoghurtsås

 

Fredag

Ugnsstekt hokifilé med rostade rotfrukter och dragonsås

**

Helstekt, grillkryddad fläskkarré med potatisgratäng och skysås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning