Lunchmeny V.7
Måndag
Örtoljad kolja med fräst svamp, zuccini och rödlök
**
Brattwürst med skysås och senapsdoftande potatispuré
Tisdag
Pocherad lubb med stuvad purjolök och kokta potäter
**
Stekt fläsk med tunna raggmunkar och lingonsylt
Onsdag
Tomat & basilikabakad sejfilé med svarta oliver och tomatsås
**
Nötfärsbiffar med gräddsås, lingon och stompad potatis
Torsdag
Långafilé med vitlöksbakade rödbetor och fetaost
**
Kycklinggryta med grönsaker och kall chiliyoghurtsås
Fredag
Ugnsstekt hokifilé med rostade rotfrukter och dragonsås
**
Helstekt, grillkryddad fläskkarré med potatisgratäng och skysås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning