Lunchmeny V.7

 

 

Måndag

Sejfilé med smörbakade svartrötter och champinjonsås

**

Italiensk färskkorv med timjan & rosmarinsky samt rostplugg

 

Tisdag

Pocherad spättafilé med norrländsk messmörsås och kokplugg

**

Helstekt rostbiff med kryddsmör, skysås och stompad potatis

 

Onsdag

Kolja med krämig vitvin & musselsås samt potatispuré

**

Nötfärsbiffar med jalapeños, tomatsås och vitlökskräm

 

Torsdag

Örtbrödsbakad hokifilé med syrlig dragonsås och rotsaker

**

Kycklinglårfilé med västindiska kryddor och grönsaksris

 

Fredag

Fiskgryta med tomat och saffran samt sydfransk rouille

**

Svensk fläskkarré med gräddig plommonsky och äppelmos

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegansk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning +