Lunchmeny V.6

Måndag

Tempurapanerad torsk med het remouladsås och kokt plugg

**

Syrliga isterband med senapstuvad potatis och rödbetor

 

Tisdag

Ugnsbakad sej med fetaost och kapris samt samt myntayoghurt

**

Currygryta på högrev med chili och rotsaker samt basmatiris

 

Onsdag

Pocherad bleka med skirat smör, kokt ägg och dill

**

Nötfärsbiffar med ratatouille och honungsrostad potatis

 

Torsdag

Örtbakad långafilé med musselsås och potatismos

**

Kycklinggryta med ingefära, torkad chili och broccoli

 

Fredag

Fiskgryta med färskostkräm och kokt potatis

**

Rosastekt kalvrostbiff med parmesanrostad potatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning.