Lunchmeny V.6
Måndag
Panerad spätta med gurkmajonnäs, dill och citronbit
**
Fläskgryta med svamp och dijonsenapssås samt kokt ris
Tisdag
Sejfilé med pepparrotskräm och dillrostade rotfrukter
**
Tomatbrässerade kycklingbröst med ricotta & spenatcannelloni
Onsdag
Pocherad lubbfilé med citrongrässås & fried rice
**
Pannbiff med stekt lök och skysås samt rårörda lingon
Torsdag
Koljafilé med solrospesto och spansk potatistortilla med tomat
**
Små kroppkakor med fläsk, skirat smör och rårörda lingon
Fredag
Laxlasagne med rökt & gravad lax samt färska örter och ädelost
**
Helstekt oxinnanlår med persiljestekt karré potatis och gräddsås
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning