Lunchmeny V.6

 

Måndag

Sprödbakad torskfilé med curryremoulad & citronbit

**

Stekt kyckling med teriyakisås & ris

 

Tisdag

Ugnsbakad sejfilé med gräddkokta rödbetor & potatis

**

Choritzo med parmesan & chili serveras med pasta

 

Onsdag

Ugnsbakad torskfilé med krämig skaldjurssås & potatisstomp

**

Köttfärslimpa med bacon/champinjonsky, persiljepuré & saltgurka

 

Torsdag

Asiatisk fiskgryta med ingefära & chili

**

Krämig nötköttsgryta smaksatt med kapris, dragon & senap

 

 Fredag

Pocherad regnbåge med hollandaisesås & kokt brysselkål

**

Pulled Pork med cole slaw & BBQ-sås

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning