Lunchmeny V.6

 

Måndag

 Kapkummelfile med currydoftande skaldjurssås och plugg

**

Klassisk korv stroganoff med ekologisk falukorv och ris

 

Tisdag

Halstrad uerfile med italiensk tomat & kronärtskocksragu

**

Kyckling med sidfläsk och champinjoner samt balsamicosky

 

Onsdag

Sprödbakad sej med kokt potatis och kryddstark remoulad

**

Plommonspäckad fläskkarre med äppelsky och stekt plugg

 

Torsdag

Kokt torskfile med gula betor och kapris i skirat smör

**

Ugnsbakad viltfärs i form med enbärsgräddsås & lingon

 

 Fredag

Ugnsstekt lax i bit med inkokt kålrabbi och majrova

**

Helstekt fransyska med chilibearnaise och rostad plugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning