Lunchmeny V.51
Måndag
Ångad
långa med parmesansås och mandelpesto serveras med potatispuré
Kalvfärsbiff med duxellecréme, bakad tomat och vitlöksstekt potatis
Veckans husman från
köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky
Vegetarisk: Sötpotatisgryta
Tisdag
Asiatisk
fiskburgare med wasabimajjo och brynt mandelris
Smörstekt raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman från
köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky
Vegetarisk: Indisk linsgryta
Onsdag
Skaldjursgratinerad
sejfilé med prästostduchesse och smörstekt broccoli
Krispig majskyckling med
honungsvinigrette, rostad majsaioli, och klyftpotatis
Veckans husman från
köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky Vegetarisk: Het
sojafärsgryta
Torsdag
Ärtsoppa
och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Pocherad torsk med ägg &
räksås, friterad pepparrot & kokt potatis
Porchetta på fläskkarré med rosmarinsky och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky Vegetarisk: Böncasserole
Fredag
Mixed
grill med bearnaisesås, svartpepparsky & aioli
Variation på lax med grädddkokta kantareller och löjrom cremefraiche
Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky Vegetarisk: Sprödstekt
quorn med tillbehör