Lunchmeny V.51

Måndag
Ångad långa med parmesansås och mandelpesto serveras med potatispuré

Kalvfärsbiff med duxellecréme, bakad tomat och vitlöksstekt potatis

Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky
Vegetarisk:
Sötpotatisgryta


Tisdag

Asiatisk fiskburgare med wasabimajjo och brynt mandelris
Smörstekt raggmunk med rimmat sidfläsk och rårörda lingon

Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky
Vegetarisk: Indisk linsgryta


Onsdag
Skaldjursgratinerad sejfilé med prästostduchesse och smörstekt broccoli

Krispig majskyckling med honungsvinigrette, rostad majsaioli, och klyftpotatis
Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky Vegetarisk: Het sojafärsgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill

Pocherad torsk med ägg & räksås, friterad pepparrot & kokt potatis
Porchetta på fläskkarré med rosmarinsky och potatisgratäng
Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky
Vegetarisk: Böncasserole

Fredag

Mixed grill med bearnaisesås, svartpepparsky & aioli
Variation på lax med grädddkokta kantareller och löjrom cremefraiche
Veckans husman från köket: Revbensspjäll med rödkål och kryddsky Vegetarisk: Sprödstekt quorn med tillbehör