Lunchmeny V.51        

 

Måndag

Panerad rödspätta med ört och vitlöksdipp samt kokt potatis

**

Frukostkorv med mild senapssås och potatismos

 

Tisdag

Alaska Pollock med syrlig dragonsås och stekt ris

**

Vitlök & persiljemarinerad majskyckling med skysås

 

Onsdag

Sötsur fiskgryta med vitlök, ingefära & lime samt koriander

**

Helstekt karré av gårdsgris med kryddpeppar och vinbärsgele

 

Torsdag

Hoki med äpple och ananas i gul currysås

**

Gulaschgryta med gräddfil och hackad persilja

 

Fredag

Pocherad fiskfärs med dill och gräslök i vitvinssås

**

Helstekt innanlår med syrlig dragonvinägersås och chili

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning