Lunchmeny V.51

Måndag

Sejfile med räkor och färska örter i krämig musselsås 

**

Sesamsoya marinerad fläskfilé med ananas och ingefärssky

 

Tisdag

Pocherad flundra med smörstekta champinjoner & dragonsås

**

Mynta och vitlöksfyllda nötfärsbiffar i mustig tomatsås

 

Onsdag

Tandoori & gräddfilsmarinerad Kap kummel med raita och ris

**

Ugnsbakad kyckling med grönsaker i krämig fransk senapsås

 

Torsdag

Koljafile med rotfrukter och lök samt ört & vitlöksmajjo

**

Lammfärs lasagne med grönsaker och fetaost  persilja

 

 Fredag

Laxfärsjärpar med gräslök och söt limesås samt kokt plugg

**

Helstekt rostbiff med rostad bacon & rödvinssås samt potatismos

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning