Lunchmeny V.51
Måndag
Sejfile med räkor och färska örter i krämig musselsås
**
Sesamsoya marinerad fläskfilé med ananas och ingefärssky
Tisdag
Pocherad flundra med smörstekta champinjoner & dragonsås
**
Mynta och vitlöksfyllda nötfärsbiffar i mustig tomatsås
Onsdag
Tandoori & gräddfilsmarinerad Kap kummel med raita och ris
**
Ugnsbakad kyckling med grönsaker i krämig fransk senapsås
Torsdag
Koljafile med rotfrukter och lök samt ört & vitlöksmajjo
**
Lammfärs lasagne med grönsaker och fetaost persilja
Fredag
Laxfärsjärpar med gräslök och söt limesås samt kokt plugg
**
Helstekt rostbiff med rostad bacon & rödvinssås samt potatismos
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning