Lunchmeny V.50

 

 

Måndag

Fiskgratäng med vitt vin och dill samt citron, räkor och potatismos

**

Kycklinglårfile med grönsaker, koriander & lime i röd currysås

 

Tisdag

Dagens fisk, panerad och smörstekt, serveras med dansk remouladsås

**

Kryddiga nötfärsbiffar med skysås på tomat & rostad paprika

 

Onsdag

Indisk gryta med marinerad hokifile samt grönsaker och ananas

**

Helstekt fläskkarre med krämig dragon & senapssås samt stekplugg

 

Torsdag

Citron och persilje bakad sejfile med pepparrot & purjolökssås

**

 Het, het Texas chili stew med tillbehör som nachos, gräddfil och tomat

 

Fredag

Halstrad lax i bit med hollandaisesås och ugnsbakad vitlökssparris

**

Kalvlägg a`la Osso bucco med persilja, vitlök, selleri samt gult ris

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning