Lunchmeny V.50

Måndag
Ugnsbakad lax med citronhollandaise & kokt potatis
Krispstekt kycklinglår med chilimajonnäs & stekt ris
Veckans husman: Pasta med bacon, grädde & svamp
Vegan: Sojafärsbiff med chilimajonnäs
Tisdag
Fiskgryta ”Bouridde” med glaserad morot & pommes duchesse
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås & potatispuré
Veckans husman: Pasta med bacon, grädde & svamp
Vegan: Vegokorv med senapssås & kokt potatis  

Onsdag
Fiskgratäng med basilika & spenat serveras med  pommes duchesse
Ugnsbakad majskyckling med smörad buljong, örtcréme & rostade rotfrukter
Veckans husman: Pasta med bacon, grädde & svamp
Veg: Chili sin carne med ris
Torsdag
Kräftans Sopp och pannkaksbuffé
Ugnsbakad sejfilé med vitvinssås, svamp & lökfräs samt kokt potatis
Sweet and sour beef med brynt mandelris
Veckans husman: Pasta med bacon, grädde & svamp
    Vegan: Sweet and sour oumph med mandelris
Fredag
Lunchjulbord
Brantevikssill, Senapssill, Matjessill, Dill & lökhack, Gräddfil
Gravad lax, Kallrökt lax, Hovmästarsås, Pepparrotscréme
Ägghalva med majonnäs & räka
Griljerad julskinka, Rödbetssallad, Rostbiff, Potatissallad, Rostad lök
Jansssons Frestelse, Viltköttbullar, Prinskorv, Revbensspjäll, Rödkål
Ris a la Malta med bärsås
Veg: Tofusillar, Senapsbakad rotselleri, Janssons, Vegoprins, Sojafärsbullar