Lunchmeny V.50

V50

Måndag
Lättrimmad torsk med basilikasås och saffranspilaff

Gräddkokta viltskavsgryta med rårörda lingon och potatispuré

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan:
Rotfruktsgryta


Tisdag

Fiskgryta ”bouridde” med dillglaserad svartrot  

Schnitzel ”Cordon blue” med gräddkokta champinjoner och råstekt potatis

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor
Vegan: Quorngryta


Onsdag
Friterad kungsflundra med dansk remouladsås och kokt potatis

Örtfylld kalvbringa med senapssky, petit pois och potatispuré
Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor

Vegan: Mexikansk sojafärsgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill

Halstrad gravad lax med senap & honungsrippel samt dillstuvad potatis
Lammfärsbiffar med rostad tomatsås, fetaostcréme och klyftpotatis

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor

Vegan: Rostad rödbetsgryta med blomkål


Fredag

Ångad Kolja med blåmusselsås, svampragu och dillstekt potatis

 Bbq stekt flankstek med ”corn on the cob”, balsamicosky och potatisgratäng

Veckans husman från köket: Kalops med rödbetor

Vegan: Tikka Masala