Lunchmeny V.50
Måndag
Panerad fisk med kall örtmajjosås, citron och kokt potatis
**
Chiligryta med färskostssås samt gult ris med bönor
Tisdag
Ugnsstekt sej med basilika och bakade tomater i vitlökssmör
**
Chorizo med rostade rotsaker, gräddfil och rostad majs
Onsdag
Lättrimmad kolja med vitlökssauterad zucchini och grönkål
**
Pannbiffar med svampsås och persiljestekt kulpotatis
Torsdag
Torsksvans med apelsin och saffran samt sötpotatisaioli
**
Ugnsgrillad kyckling med parmesanrostad plugg & rucola
Fredag
Fisk och skaldjursgryta med gröncurry och basmatiris
**
Fläskkarré med ingefärsbakade äpplen och lökchutney
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning