Lunchmeny V.50

Måndag

Panerad fisk med kall örtmajjosås, citron och kokt potatis

**

Chiligryta med färskostssås samt gult ris med bönor

Tisdag

Ugnsstekt sej med basilika och bakade tomater i vitlökssmör

**

Chorizo med rostade rotsaker, gräddfil och rostad majs

Onsdag

Lättrimmad kolja med vitlökssauterad zucchini och grönkål

**

Pannbiffar med svampsås och persiljestekt kulpotatis

Torsdag

Torsksvans med apelsin och saffran samt sötpotatisaioli

**

Ugnsgrillad kyckling med parmesanrostad plugg & rucola

Fredag

Fisk och skaldjursgryta med gröncurry och basmatiris

**

Fläskkarré med ingefärsbakade äpplen och lökchutney

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning