Lunchmeny V.50
Måndag
Ugnsbakad torsk med mangosås och stekt ris med linser
**
Chorizo med paprika, skysås och potatismos med vitlök
Tisdag
Hoki med tomatsås, musslor, parmesan & ricottafylld pasta
**
Kyckling med krämig dijonsenapsås, tomat och smålök
Onsdag
Alaska Pollock med smörstekt zucchini, grädde och lagrad ost
**
Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, fräst svamp och lingon
Torsdag
Mjölad vitling med tärnat ägg, gräslök & purjolökstuvad potatis
**
Urbenat lammrack med potatiskaka och rosmarinssky
Fredag
Fiskgryta med mynta och curry samt blomkål och potatis
**
Pulled Pork med guacamole, riven ost och tärnad lök
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning