Lunchmeny V.50        

 

Måndag

Ugnsbakad torsk med mangosås och stekt ris med linser

**

Chorizo med paprika, skysås och potatismos med vitlök

 

Tisdag

Hoki med tomatsås, musslor, parmesan & ricottafylld pasta

**

Kyckling med krämig dijonsenapsås, tomat och smålök

 

Onsdag

Alaska Pollock med smörstekt zucchini, grädde och lagrad ost

**

Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, fräst svamp och lingon

 

Torsdag

Mjölad vitling med tärnat ägg, gräslök & purjolökstuvad potatis

**

Urbenat lammrack med potatiskaka och rosmarinssky

 

Fredag

Fiskgryta med mynta och curry samt blomkål och potatis

**

Pulled Pork med guacamole, riven ost och tärnad lök

 

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning