Lunchmeny V.50  

 

Måndag

Panerad flundra med örtremoulad och kokt potatis

**

Kyckling med syrlig dragon & senapssås, kokt ris

 

Tisdag

Sejfilé med honungsbakade rödbetor och fetaost

**
Fransk saucisse med kapris och skysås samt rotsaker

 

Onsdag

Hoki fisk med krämig musselsås och dilligt potatismos

**

Nötfärsbiffar med chili & vitlök samt tomatsås

 

Torsdag

Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis

**

Fläsk & nötköttsgryta med paprika och kummin

 

                                        Fredag

Krämig fiskargryta med grädde, blåskal, saffran och aioli

**

Pulled pork med hot BBQ-sås och ugnsrostad klyftpotatis

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning