Lunchmeny V.50
Måndag
Panerad flundrafilé med gurkmajonnäs & kokt potatis
**
Helstekt fläskkarré med stekt kulpotatis & svampsås
Tisdag
Tilapiafilé med thaicurry, frästa grönsaker & basmatiris
**
BBQ-marinerad kycklinglårfilé med tzatziki & rostad potatis
Onsdag
Hokifilé med sötsur koriander & ingefärssås samt ris
**
Viltfärsbiffar med persilje/lingonsky & potatispuré
Torsdag
Ugnsbakad sejfilé serveras med kapriscremé & kokt potatis
**
Skivad biff i fransk senapssås med broccoli & rostad potatis
Fredag
Fiskgryta med het citrusaioli & youghurtdipp
**
Vin & tomatbrässerad kalvfransyska med potatis puré
Från och med 7 januari när vi öppnar igen efter jul/nyårsledighet kommer våra öppettider vara: Mån-Fre Lunch 10,30-14,00.
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning