Lunchmeny V.50

 

Måndag

Panerad flundrafilé med gurkmajonnäs & kokt potatis

**

Helstekt fläskkarré med stekt kulpotatis & svampsås

 

Tisdag

Tilapiafilé med thaicurry, frästa grönsaker & basmatiris

**

BBQ-marinerad kycklinglårfilé med tzatziki & rostad potatis

 

Onsdag

Hokifilé med sötsur koriander & ingefärssås samt ris

**

Viltfärsbiffar med persilje/lingonsky & potatispuré

 

Torsdag

Ugnsbakad sejfilé serveras med kapriscremé & kokt potatis

**

Skivad biff i fransk senapssås med broccoli & rostad potatis

 

 Fredag

Fiskgryta med het citrusaioli & youghurtdipp

**

Vin & tomatbrässerad kalvfransyska med potatis puré

 

Från och med 7 januari när vi öppnar igen efter jul/nyårsledighet kommer våra öppettider vara: Mån-Fre Lunch 10,30-14,00.

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning