Lunchmeny v.5


Måndag

Fisk i låda med skaldjur och vitvinssås samt potatispuré

**

Helstekt fläskytterfile med champinjon & persiljesås

 

Tisdag

Spröd torsk med chili & vitlöksmajjo samt rostad potatis

**

Färsbiffar med rotfrukter i kryddig marockansk tomatsås

 

Onsdag

Lättrimmad sej med len stuvad spenat och kokt potatis

**

Indisk kyckling med het currysås och basmatiris

 

Torsdag

Thüringe- bratwurst med skysås och surkål samt potatismos

**

Långkok på ko & kalv med rotfrukter i krämig pepparrotssås

 

 Fredag

Fiskgryta med basilika och parmesan dipp samt krutonger

**

Helstekt biffrad med bearnaisesås och rostade rotsaker

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning