Lunchmeny V.5

Måndag

Kabanoss med skysås, marinerade tomater samt rostplugg

**

Alaska pollock med vitlökssås, grönkål och currymos

Tisdag

Kap kummel med smörfrästa champinjoner och grön zucchini

**

Kycklinglårfilé med indisk currysås, bönor och basmatiris

Onsdag

Skrubba med söt-syrlig dillsås och potatisstomp

**

Nötfärsbiffar med sauterad lök, skysås och stekplugg

Torsdag

Rullad stilla havsspätta med brynt smör, kapris och rödbetor

**

Kalvgryta med vitt vin, rostade grönsaker, vitlök och hariquvert

Fredag

Fiskargryta med grädde, färska örter och tärnade rotsaker

**

Grillmarinerad flankstek med klyftpotatis, tomatsalsa & bbq-sky

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning