Lunchmeny V.5
Måndag
Kabanoss med skysås, marinerade tomater samt rostplugg
**
Alaska pollock med vitlökssås, grönkål och currymos
Tisdag
Kap kummel med smörfrästa champinjoner och grön zucchini
**
Kycklinglårfilé med indisk currysås, bönor och basmatiris
Onsdag
Skrubba med söt-syrlig dillsås och potatisstomp
**
Nötfärsbiffar med sauterad lök, skysås och stekplugg
Torsdag
Rullad stilla havsspätta med brynt smör, kapris och rödbetor
**
Kalvgryta med vitt vin, rostade grönsaker, vitlök och hariquvert
Fredag
Fiskargryta med grädde, färska örter och tärnade rotsaker
**
Grillmarinerad flankstek med klyftpotatis, tomatsalsa & bbq-sky
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning