Lunchmeny V.5
Måndag
Fisklåda med kapkummel,gräslök,lagrad ost & kokplugg
**
Helstekt kalvrostbiffspets med gräddsås, gele och potatismos
Tisdag
Ugnsbakad sej med stekta grönsaker och söt tomatsås
**
Svensk rapsgris med honung,soya,chili,vitlök och ingefära
Onsdag
Pocherad torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
**
Örter,tomat & fetaostfyllt lammslag med rosmarinsky och plugg
Torsdag
Flundra med norrländsk dill och messmörssås samt sparris
**
Het vindaloo-gryta med kyckling,grönsaker och basmatiris
Fredag
Fish and chips med aioli och citron
**
Japansk nötfärsburgare med tryffelmajjo och tillbehör
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning