Lunchmeny V.5

Måndag

Ugnsbakade sejloins med gul currysås och kokt ris

**

Chorizo med parmesanrostad potatis och ruccola

 

Tisdag

Thaimarinerad alaska pollock med skaldjursmix och koriander

**

Fläskschnitzel med kaprissky samt citron och anjovis

 

Onsdag

Stillahavsflundra med tomat och grönmögelost samt kokt plugg

**

Ugnsbrässerad kyckling med gräddsås, pressgurka och gele

 

Torsdag

Lubbfilé med krämig saffransås och lime & vitlöksmajjo

**

Jerked beef stew med grönsaker, kidneybönor och kokt ris

 

Fredag

Laxqueneller med örtssås, färsk spenat och kokt plugg

**

Rimmat fläsklägg med rotmos och 2 sorters senap

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning