Lunchmeny V.5
Måndag
Sejfile med söt tomat & chilisås samt ingefärskokt basmatiris
**
Syrliga isterband med inlagda rödbetor, senap och potatismos
Tisdag
Vitling med krämig spenatstuvning och kokt tärnat ägg
**
Kycklinggryta med ananas, bambuskott och koriander
Onsdag
Ört och vitlöksbakad torsk med gul currysås och kokt ris
**
Kålpudding med rårörda lingon, kokt potatis och skysås
Torsdag
Lax i bit med kronärtskocka och fetaost samt rostad plugg
**
Hjortskavsgryta med enbär och champinjoner samt potatismos
Fredag
Fiskgryta med rotsaker och grönsaker samt vitlök & myntakräm
**
Chilimarinerat och helstekt nötinnanlår med het vitlöksbearnaise
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning