Lunchmeny V.5  

 

Måndag

Sejfile med söt tomat & chilisås samt ingefärskokt basmatiris

**

Syrliga isterband med inlagda rödbetor, senap och potatismos

 

Tisdag

Vitling med krämig spenatstuvning och kokt tärnat ägg

**

Kycklinggryta med ananas, bambuskott och koriander

 

Onsdag

Ört och vitlöksbakad torsk med gul currysås och kokt ris

**

Kålpudding med rårörda lingon, kokt potatis och skysås

 

Torsdag

Lax i bit med kronärtskocka och fetaost samt rostad plugg

**

Hjortskavsgryta med enbär och champinjoner samt potatismos

 

Fredag

Fiskgryta med rotsaker och grönsaker samt vitlök & myntakräm

**

Chilimarinerat och helstekt nötinnanlår med het vitlöksbearnaise

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning