Lunchmeny V.5

 

Måndag

Panerad torsk med dillmajonnäs, kokt potatis & citronbit

**

Helstekt fläskkarré med timjansky och rostad potatis

 

Tisdag

Sejfilé med röd curry, salladslök, bambuskott & basmatiris

**

Kycklinglårfilé med krämig champinjonsås och potatismos

 

Onsdag

Ugnsbakad hokifilé med syrlig dragonsås och potatisstomp

**

Dansk sjömansbiff med skivad potatis, stekt lök & ölsky

 

Torsdag

Tomat & olivbakad Alaskan pollock med basilika och rödlök

**

Skånsk kalops med morötter och potatis samt rödbetor

 

 Fredag

Krämig fiskgryta med vitt vin & vitlök samt saffransaioli

**

Fläskmedaljonger med rotfruktspommes och chilibearnaise

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning