Lunchmeny V.49

Måndag
Prästostgratinerad kolja med skaldjurssås & kokt potatis
Hjortgryta med grädde, björnbär & svamp serveras med potatispuré
Veckans husman: Viltköttbullar med gräddsås & potatispuré
Veg: Sojastekt tofu med wasabidipp och stekt ris (vegan)
Tisdag
Halstrad lax med dill & honungsås samt saffranslungad potatis
Raggmunkar med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon
Veckans husman: Viltköttbullar med gräddsås & potatispuré
Veg: Bönrisotto med rostad mandel & svamp (Vegan)

Onsdag
Ugnstekt anjovismarineradsejfilé med brynt smör, gubbröra och kokt potatis
Kalvrostbiff med skogsbärsreduktion, smörstekt brysselkål och potatisgratäng  
Veckans husman: Viltköttbullar med gräddsås & potatispuré

Veg: Kryddstekta sojafärsbullar med skogsbärsgräddsås (Vegan)

Torsdag

Kräftans sopp & pannkaksbuffé
Krispstekt fiskfilé med dansk remouladsås, petit pois och kokt potatis
Chili & honungsglaserade revben med kryddsky, rödkål och kokt potatis
Veckans husman: Viltköttbullar med gräddsås & potatispuré
Veg: Tacogratäng (Vegan)

Fredag
Fisk & skaldjursburgare med dill & pepparrotsdipp samt örtpotatis
Älgfärslimpa med smörstekt svamp & lökkompott, enbärsirap samt potatis & västerbottenpuré
Veckans husman: Viltköttbullar med gräddsås & potatispuré
Veg: Bön & linsgryta med tomat & örter