Lunchmeny V. 49

V49

Måndag
 
Laxpanna med basilika, tomat och grana padano serveras med örtrisoni
Färsbiff med svampsås, bakad tomat och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis
Veg: Mexikansk bön & linsgryta

Tisdag

Pankofriterad sej med kall romsås och kokt potatis
Rimmat sidfläsk med raggmunk, bruna bönor eller löksås
Veckans husman från köket: Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis
Veg: Toulouse casserole


Onsdag

Parmesangratinerad torsk med vitvinssås, sockerärtor och pommes duchesse
Wienerschnitzel med tillbehör samt råstekt potatis
Veckans husman från köket: Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis

Veg: Rostad rotfruktsgryta

Torsdag

Ärtsoppa och pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Fiskburgare med skaldjursris och saffransaioli

Chipotlestekt kycklingfilé med citronvelouté och sötpotatispuré
Veckans husman från köket: Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis
Veg: Sötpotatisgryta

Fredag

Pocherad fisk med räksås, glaserade primörer och dillslungad potatis
Gödkalv ”tri tip” med blåbärsreduktion, cognacsgräddsås och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis Veg: Quorngryta