Lunchmeny V. 49
V49
Måndag
Laxpanna med basilika,
tomat och grana padano serveras med örtrisoni
Färsbiff med svampsås, bakad tomat och råstekt potatis
Veckans husman från köket: Bratwurst med surkål,
senapssky och kokt potatis
Veg: Mexikansk bön & linsgryta
Tisdag
Pankofriterad sej med kall romsås och kokt potatis
Rimmat sidfläsk med raggmunk, bruna bönor eller löksås
Veckans husman från köket:
Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis
Veg: Toulouse casserole
Onsdag
Parmesangratinerad
torsk med vitvinssås, sockerärtor och pommes duchesse
Wienerschnitzel med tillbehör samt råstekt potatis
Veckans husman från köket:
Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis
Veg: Rostad rotfruktsgryta
Torsdag
Ärtsoppa och
pannkaksbuffé ät så mycket du vill
Fiskburgare med skaldjursris och saffransaioli
Chipotlestekt kycklingfilé med citronvelouté och sötpotatispuré
Veckans husman från köket:
Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis
Veg: Sötpotatisgryta
Fredag
Pocherad fisk med räksås,
glaserade primörer och dillslungad potatis
Gödkalv ”tri tip” med blåbärsreduktion, cognacsgräddsås och råstekt potatis
Veckans husman från köket:
Bratwurst med surkål, senapssky och kokt potatis Veg: Quorngryta