Lunchmeny V.49

 

Måndag

Panerad rödspätta med yoghurtremoulad, limebit & potatis

**

Kycklinglårfilé med sötsursås och basmatiris

 

Tisdag

Stekt strömming med skirat smör, dill, rödlök och potatismos

**

Ugnsbakad lammfärs med fetaost och vitlök

 

Onsdag

Fiskgratäng med färska örter och Kalles kaviar

**

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

 

Torsdag

Sejfilé med krämig basilikasås och stompad potatis

**

Kalkonbröst med plommongräddsås och rödkål

 

Fredag

Fiskgryta med gröncurry, koriander och grönsaker

**

Helstekt biff med rödvinssky och rostad potatis

 

 

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning