Lunchmeny V.49

Måndag

Ugnsbakad sej med kokosgrädde, limeblad och röd curry

**

Stekt lammkorv med dijonsenapsås och potatismos

 

Tisdag

Flundrafilé med krämig ört & vitlökssås samt kokplugg

 **

Kycklingklubba med bbqsås och grillkryddad potatis

 

 Onsdag

Hoki med ugnsrostade svartrötter och vitvinssås

**

Ingefärsgrillade tjocka revben med paprika & chilisky  

 

Torsdag

Kungsfisk (Uer) med wokade grönsaker och basmatiris

**

Kalvfärsbiffar med gräddsås och kokt potatis samt vinbärsgelé


Fredag

Fiskgryta med dragon, vitlök, potatis och grönsaker

**

Helstekt fläskytterfile med champinjonsås och potatispuré

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning