Lunchmeny V.49
Måndag
Ugnsbakad sej med kokosgrädde, limeblad och röd curry
**
Stekt lammkorv med dijonsenapsås och potatismos
Tisdag
Flundrafilé med krämig ört & vitlökssås samt kokplugg
**
Kycklingklubba med bbqsås och grillkryddad potatis
Onsdag
Hoki med ugnsrostade svartrötter och vitvinssås
**
Ingefärsgrillade tjocka revben med paprika & chilisky
Torsdag
Kungsfisk (Uer) med wokade grönsaker och basmatiris
**
Kalvfärsbiffar med gräddsås och kokt potatis samt vinbärsgelé
Fredag
Fiskgryta med dragon, vitlök, potatis och grönsaker
**
Helstekt fläskytterfile med champinjonsås och potatispuré
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning