Lunchmeny V.49

Måndag

Ugnshalstrad torsk med rödbetor, kapris och skirat smör

**

Kyckling med wokade grönsaker & pak choi samt ris              

Tisdag

Panerad kolja med dill-tzatziki och rostad kulpotatis

**

Nötfärsbiffar med krämig pepparsås och persiljeplugg

 

Onsdag

Örtbakad kapkummel med svampsås och parmesanpotatis

**

Pulled pork med south western styled bbqsås och tillbehör

 

Torsdag

Lättrimmad hokifilé med krämig tomatsås och crabfish

**

Boeuf Bourguignon med kokt potatis och saltgurka

 

 Fredag

Bakad lax i bit med broccoli, örter och vitvinssås

**

Ugnsgrillade revben med gräddsås och vinbärsgele

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning