Lunchmeny v.49


Måndag

 Vitlöks-örtad torsk med ragu på soltorkad tomat & kronärtskocka

**

Svensk fläskkorv med hemslaget rotmos och senap

 

Tisdag

Dubbelpanerad skädda med dragon & körvelremoulad

**

Pannbiffar med krämig svampsås, lingon och potatismos

 

Onsdag

 Sejrygg med röd pestosås och parmesan pure

**

Kycklinglårfilé med chilirubbing och koreansk BBQsås

 

Torsdag

Halstrad Uerfilé med vitlöksfrästa grönsaker och thaicurry

**

Kalvgryta med smak av pepparrot & färska örter

 

 Fredag

Ugnsbakad lax med vitlök & gräddkokt broccoli

**

Fläskschnitzel med sardell & kaprissky samt stekplugg

 

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning