Lunchmeny V.48

V48

Måndag
Lättrimmad torsk med ägg & pepparrotssås samt kokt potatis

Fläskschnitzel med bearnaisesås & stekt potatis

Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis & rödbetor
Vegan:
Morotsbiffar med pepparotssås


Tisdag

Teriyakilax ”aburi” med wasabimajjo & brynt mandelris

Chiliglazerat högrevshjärta med bbqsky & potatisgratäng

Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Pastagratäng med spenat & svamp


Onsdag
Fisk & skaldjursfrikassé med lök, fänkål & rotfruktrer serveras med kokt potatis

Saffranstekt majkycklingbröst med ört & vitlökssky samt risotto milanese

Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Vegokorv med ratatouille


Torsdag

Kräftans sopp och pannkaksbuffé

Ångad fisk med dillsås, rostad morotspuré & kokt potatis
Wallenbergare med potatispuré, petit pois, rårörda lingon & skirat smör

Veckans husman från köket: Isterband med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Lins & bönbiff ”tikka masala” med gurkraita


Fredag

Ångad kolja med grön curry, kokos och lime samt fried rice
Helstekt ryggbiff med kantarellsås, balsamreduktion & stekt potatis
Veckans husman från köket: Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk
Vegan: Falafel med tomat & lökragu