Lunchmeny V.48
V48
Måndag
Lättrimmad
torsk med ägg & pepparrotssås samt kokt potatis
Fläskschnitzel med bearnaisesås & stekt potatis
Veckans husman från köket: Isterband
med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Morotsbiffar med pepparotssås
Tisdag
Teriyakilax
”aburi” med wasabimajjo & brynt mandelris
Chiliglazerat högrevshjärta med bbqsky & potatisgratäng
Veckans husman från
köket: Isterband med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Pastagratäng med spenat & svamp
Onsdag
Fisk & skaldjursfrikassé
med lök, fänkål & rotfruktrer serveras med kokt potatis
Saffranstekt majkycklingbröst med ört & vitlökssky samt risotto milanese
Veckans husman från köket: Isterband
med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Vegokorv med ratatouille
Torsdag
Kräftans
sopp och pannkaksbuffé
Ångad fisk med dillsås, rostad
morotspuré & kokt potatis
Wallenbergare med potatispuré, petit pois, rårörda lingon & skirat smör
Veckans husman från köket: Isterband
med stuvad potatis & rödbetor
Vegan: Lins & bönbiff ”tikka masala” med gurkraita
Fredag
Ångad
kolja med grön curry, kokos och lime samt fried rice
Helstekt ryggbiff med kantarellsås, balsamreduktion & stekt potatis
Veckans husman från köket: Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk Vegan: Falafel
med tomat & lökragu