Lunchmeny V.48

Måndag

Hokifilé med oliver & soltorkade tomater samt kall yoghurtdipp

**

Korvtallrik med ugnsbakad kål, senapssås och kokt kulplugg

Tisdag

Pocherad Alaska Pollock med ägg och persiljesås

**

Helstekt fläskkarré med röd currysås och kokt jasminris

Onsdag

Stekt strömming med skirat smör och rårörda lingon

**

Kyckling med sichuanpeppar, chili, blomkål, vitlök & ingefära

Torsdag

Pankopanerad flundra med ishavssallad och örtslungad potatis

**

Mustig köttgryta med rotsaker och smålök samt kokt potatis

Fredag

Fiskgryta med sötpotatis, stjärnanis och apelsin

**

Moussaka med lammfärs, potatis och aubergine

Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning