Lunchmeny V.48
Måndag
Hokifilé med oliver & soltorkade tomater samt kall yoghurtdipp
**
Korvtallrik med ugnsbakad kål, senapssås och kokt kulplugg
Tisdag
Pocherad Alaska Pollock med ägg och persiljesås
**
Helstekt fläskkarré med röd currysås och kokt jasminris
Onsdag
Stekt strömming med skirat smör och rårörda lingon
**
Kyckling med sichuanpeppar, chili, blomkål, vitlök & ingefära
Torsdag
Pankopanerad flundra med ishavssallad och örtslungad potatis
**
Mustig köttgryta med rotsaker och smålök samt kokt potatis
Fredag
Fiskgryta med sötpotatis, stjärnanis och apelsin
**
Moussaka med lammfärs, potatis och aubergine
Vi serverar dagligen en vegetarisk soppa samt en vegetarisk gryta och i den mån vi kan använder vi ekologiska samt närproducerade råvaror till all matlagning